Uzun Ailesi Anaokulu

Vizyon: Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitiminde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak Bakırköy İlçesinde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00-18.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Uyuyarak mı büyüsem okuyarak mı? Minik Tema Kardeş Okul Sıfır Atık EKO Okul Mavi Kapak Hobi Bahçesi Umudum Öğretmenim İlkokul Projesi Benim Kitabım Akıl Zeka Oyunları HAREZMİ Eğitim Modeli
Kontenjan Bilgileri: 154 kaydımız bulunmaktadır. Maksimum kontenjanımız 160 kişidir.

WEB - https://uzunailesianaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATAKÖY 3411. KISIM MAH. CEVAT DURSUNOĞLU CAD. NO 4 BAKIRKÖY / İSTANBUL